Cautare

5027 de rezultate pentru "legea pensiilor" (3.57 secunde)
Graba cu care comisia de fond funciar din Dolj a împartit pamânturile statiunilor de cercetare agricola din jurul Craiovei se explica prin faptul ca, în câteva zile, Legea cercetarii agricole va fi promulgata de presedinte si va începe sa produca efecte. ... Legea care reglementeaza proprietatea publica este nr.
"LEGEA INTERNSHIPULUI o necesitate pentru studentii din Romania". ... Una dintre temele abordate de catre acesti a fost Legea Intershipului.
Legea romaneasca insa nu le permite, indiferent de traditia tiganeasca, sau sanscrita, sau cum i-o zice. ... Legea romaneasca nu permite. ... Legea romaneasca insa nu permite asa ceva. ... Ca asa zice legea. ... Nici parteneriatele civile nu sunt acceptate de legea romaneasca. ... Sa inteleg ca nu acceptati legea romaneasca?!
Trebuie sa fim foarte atenti cu legea asta noua, cu impozitul pe gospodarie, pentru ca impozitele au sa ajunga la 50% din venituri! ... NN, scandal cu nationalizarea pensiilor private. ... In fond, Predoiu a incalcat legea, oferind stiri false in spatiul public, el fiind parlamentar.
Guvernul va lua in discutie Legea pensiilor saptamana viitoare, dupa ce Legea salarizarii in sistemul bugetar va trece de Parlament, prin asumarea raspunderii, intrucat intre cele doua acte normative sunt "niste corelatii", a declarat miercuri ministrul Muncii, Marian Sarbu.
Atacul de gang la adresa principalilor lideri ai opozitiei n-a fost decat o translatare in limbaj politic a ambuscadelor de prin speluncile marinaresti, pe-acolo pe unde domneste legea lui "mor cu el de gat". ... Practica furtului pe fata la votarea legii pensiilor l-a compromis definitiv.
Liderul PSD a mai spus ca actiunea de suspendare a sefului statului, Traian Basescu, va fi introdusa dupa ce presedintele va promulga legea adoptata prin frauda.
Intr-un comunicat de presa, Grupul PSD din Senat afirma ca Guvernul Boc vrea sa adopte hoteste legea pensiilor. ... Primul, deoarece legea la Senat a trecut prin aprobare tacita, fara a fi discutata pe fond, iar al doilea, intrucat la Camera Deputatilor a trecut prin fraudarea votului.
Opozitia cere demisia Robertei Anastase pe care o acuza de fraudarea votului de la Legea Pensiilor. ... Basescu sa ne spuna de ce la romani se aplica legea si la Roberta Anastase si Sever Voinescu nu se aplica.
Presedintele Traian Basescu a declarat ca va trimite la Parlament in cursul acestei zile "celebrele legi votate din greseala", care instituie TVA redus pentru unele alimente si neimpozitarea pensiilor sub 2.000 de lei, pentru a fi puse in concordanta cu "angajamentele internationale ale Romaniei".
Emil Boc isi da demisia dupa respingerea motiunii de cenzura, presedintele si partidul ii multumesc pentru sacrificarea imaginii personale in favoarea luarii masurilor anticriza si a celor cerute de FMI (adoptarea Codului Muncii, a legilor salarizarii unitare, pensiilor, educatiei si a celor care tin de mica reforma in Justitie), iar Boc se intoarce la partid, unde Vasile Blaga nu mai candideaza si astfel actualul lider al PDL are toate sansele sa fie reales presedintele formatiunii.
Nicolaescu a subliniat ca, prin acest act normativ, pensiile nu vor fi indexate si intrarea in vigoare a Legii pensiilor se amana de la 1 ianuarie 2012 la 1 ianuarie 2013, iar salariile nu vor fi majorate.
Nicolaescu a subliniat ca, prin acest act normativ, pensiile nu vor fi indexate si intrarea in vigoare a Legii pensiilor se amana de la 1 ianuarie 2012 la 1 ianuarie 2013, iar salariile nu vor fi majorate.
Episodul Roberta, adica modul in care s-a votat la legea pensiilor, n-ar fi existat daca n-ar fi fost dezvaluit de un jurnalist care - lucru important - NU e familiarizat cu procedurile parlamentare.
Concret, Legea nr.
La doua zile de la votarea in Parlament, cu o larga majoritate, a Statutului senatorilor si deputatilor, liderul democrat Emil Boc apreciaza adoptarea textului drept o "eroare politica", care mai poate fi corectata doar de presedintele Traian Basescu, cel care trebuie sa promulge legea.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, miercuri, ca social-democratii vor inainta Parlamentului un proiect de lege privind corelarea cu rata anuala a inflatiei a randamentului pensiilor private obligatorii din pilonul 2.
Pensionarii pierd 20% din puterea de cumparare prin masura de reducere a pensiilor.
In acest sens presedintele a declarat public ca din punctul sau de vedere echipa de guvernare condusa de Tariceanu pregateste o cacealma in ceea ce priveste bugetul pentru majorarea pensiilor.
PSD cere Guvernului sa renunte la intentia de a trimite pensionarilor scrisori prin care sa-i anunte majorarea pensiilor de la 1 ianuarie 2008.
google-analytics.com